WASSENAAR

 Vanwege de Coronamaatregelen zijn er tot half januari door de week geen activiteiten in ons kerkgebouw.

 

De zondagse kerkdiensten gaan wel door. KERKDIENSTEN LIVE EN ONLINE

 

Zondag 29 november - eerste advent Ds. Aart Mak beschouwt zichzelf als een zwerf-dominee die zich niets van grenzen aantrekt Hij schreef inmiddels twee boeken over alles wat bij een uitvaart komt kijken: 'Met stomheid geslagen’ en ‘UitvaartWijzer’. Elly Rote verzorgt de muziek.

 

Zondag 6 december - tweede advent Jan Tom Schneider is emeritus predikant. Hij was door de Protestantse Kerk in Nederland aangesteld voor buitengewone werkzaamheden als geestelijk verzorger bij de Koninklijke luchtmacht. Jan Tom Schneider wil mensen verbinden, ondanks verschillen, ondanks leeftijd, ondanks verschillende levensovertuigingen. Een nieuwe boodschap laten opdoemen uit oude verhalen, daar gaat het hem om. Organist in deze dienst is Hero de Boer. KERST 2020

 

Er zijn dit jaar twee kerkdiensten op kerstavond: een vroege dienst om 19.00 uur en een late kerkdienst om 22.00 uur. Deze diensten zijn identiek.

 

Op kerstmorgen is er een kerkdienst om 10.30.uur. De Kerstkoffie gaat dit jaar in zijn gebruikelijke vorm niet door.

 

Het bestuur bereidt een Corona proof alternatief voor.

 

AANMELDEN Er is een nieuw e-email adres om u aan te melden voor kerkdiensten. U kunt zich opgeven via e-mail aan: aanmelden@vrijzinniginwassenaar.nl. De kerkdiensten zijn live te volgen via vrijzinniginwassenaar.nl.

MONDKAPJE Het is verplicht om een mondkapje te dragen in het kerkgebouw, wanneer u zich door het gebouw verplaatst.